torstai 2. lokakuuta 2014

Syksy on saapunut

Niin ihana syksy on nyt sitten kunnolla tullut. Rakastan syksyisiä puita, etenkin vaahteroita. Niistä tulee niin kauniin värisiä.

Kuva lainattu http://www.ultimateslr.com/56/


Pahoittelut, etten ole hetkeen kerennyt päivitellä. On ollut niin hoppu, ja kun viime viikonloppuna ajattelin, että saisin näytille pari tekemääni koiran takkia. Saumurista yläsieppari menikin rikki edellisellä viikolla, joten kone piti toimittaa huoltoon. Vintage-neuleeni etenee koko ajan, ei olisi enää kuin hihat ja puolet oikeasta etukappaleesta :) Voiton puolella siis ollaa. Tuleva Espanjan reissukin lähestyy, joten olisi kiva saada neule sinne mukaan, lämmittämään viileitä iltoja.

Olen myös innostunut tekemään geelikynsiä. Lähinnä vain teen geelaukset oman kynnen päälle. Huomenna olisi tarkoitus tehdä eräälle ystävälleni. Postikin kiikutti tänään lisää tilaamiani kynsikoristeita ja -tarvikkeita, osa on vielä matkalla.

Kuva omalta Instagram -tililtäni. Toiset tekemäni kynnet, joten vaatii vielä harjoittelua :)

Tänään posti toi myös muutakin. SNY:ni muisti minua ihanalla kortilla. Piristi kivasti päivää, joten iso kiitos siitä <3 Innolla odotan mitä tulevasta paketista paljastuu.

Kortti pääsi koristamaan jääkaapin ovea :)
2 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ! Kiva että kortti saapui ja toi päiväänkin piristettä :-)
  Mukavaa uutta viikkoa !
  Toivottelee Sny

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet.
  Suloinen kortti :)

  VastaaPoista