tiistai 21. lokakuuta 2014

Lokakuun SNY paketti

Sadepäivien ilo saapui vihdoin. Ihana Roosa Nauha Sukkaohjekuvasto, sukkalankaa ja söpö lankakeräheijastin, suklaa teetä (aivan uusi tuttavuus) ja kestokassi :) Kuvan kuvasto, lanka ja heijastin on mahdollista ostaa itselle lähimmästä Taito -myymälästä tai Taito Shop -verkkokaupasta. Jokaisesta lankakerästä lahjoitetaan 0,80 e, heijastimesta 0,90 e ja kuvastosta 0,50 e Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräykseen,

Kuten jo varmaan aika moni tietää, Roosa nauha on Syöpäsäätiön kampanja, jolla tuetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta. Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä. Kuitenkin joka 8. nainen sairastaa sen jossain vaiheessa elämäänsä. 90 % sairastuneista toipuu. Eiköhän jokainen meistä tiedä jonkun, joka on tämän ikävän sairauden sairastanut. Moni heistä onneksi selviytyy. Minulla se oli isoäiti, joka selvisi, mutta menehtyi myöhemmin toiseen pitkäaikaiseen sairauteensa. Pidetään siis huolta itsestämme ja toisistamme :)3 kommenttia:

 1. Kiva että paketti on perillä ja mieleinenkin ! Ite hankin kaikenlaisia Roosannauha tuotteita. Ja Nenäpäivä tuotteitakin on erilaisia, viimevuonna oli hieno Teema-muki. Tuo kassi on kyllä hyvä, vaikka langoille tai kankaille ;-)
  Terveisin Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on ihanaa ja siitä on jo syntymässä sukat ;)

   Poista