keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Villasukat kiitokseksi

Luokkakaverini kävi Etelä-Amerikassa viime vuonna, pyysin häntä tuomaan tuliaisiksi lankaa ja samalla sovimme, että neuloisin hänelle kiitokseksi sukat. Alussa hän toivoi tuomistaan 100 % alpakkalangoista sukkia. Vaikka viime vuonna tapahtui kaikkea ja oma jaksaminen oli kortilla, en siltikään ollut unohtanut lupaustani. Hän on hevosihmisiä, joten ajattelin tehdä normaalia pitemmät varret, onhan ne mukavammat ratsastussaappaissa tai -kengissä.

Lanka: TeeTee Tundra
Puikot: 3,5 mm
Malli: omasta päästä

Päädyin valinnassa TeeTeen alpakkasukkalankaan, sillä sekoite kestää kulutusta paremmin kuin 100 % alpakka, selitin tämän myös saajalle. Hän oli todella mielissään sukista. Ja samalla olin mielissäni, että sain pitkästä aikaan jotain aikaiseksi.

Pitkään olen ollut lisäämättä mitään blogiin, vähän hävettää, että olen ollut niin pitkään hiljaa. Mutta välillä pitää priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen. Eikä tässä ole oikein koulun puolestakaan hirveästi kerennyt, meillä oli aika tiukka talvi opiskelun suhteen. Sitten kuin lukkari alkoi näyttää tyhjää, kävin viikon loikoilemassa Rodoksella ja sieltä melkein suoraa lähdin suorittamaan ensihoidon perustason harjoittelua Lappiin. 6 viikkoa meni Lapissa ja niistä 5 viikkoa luokkatoverini oli siellä kanssani. Harjoittelu oli aivan loistava ja yksikössä jossa olin oli mahtava! Haikein mielin sieltä lähti takaisin kotia, vaikka olihan se kiva palata kotia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti