torstai 18. syyskuuta 2014

Eka SNY paketti saapui

Vihdoin se tuli: Eka Salainen Neuleystävä -pakettini! Paketista löytyi kaikkea kivaa. Pari kerää villalankaa, bambulankaa, upeita ohjeita lapasiin, uusin Suuri Käsityö -lehti, löylytuoksu (pitääkin hemmotella seuraavalla saunomiskerralla itseä ;) ), suklaata (NAM!), virkattu pannualunen, tiskiharja, puinen koukkuamiskoukku ja aivan ihana etana mittanauha.. tietenkin pinkkinä :) Tykkään! Kiitoksia SNY <3Myös ihana Virkkuukoukkusen kortti oli mukana, ja kyllä ompelunssa vaivaa myös minua :)

SNY toivoi myös, että kirjottaisin toiveitani lokakuun paketin suhteen. Teemanahan on sukkakuu/lapaskuu. Itse teen siis molempia, enemmän kuitenkin sukkia. Haaveena olisi tehdä itselle lyhytvartiset unisukat esim. puuvillalangasta. Tietenkin jostain pirtsakoista väreistä. Värit ovat ihania. Miten sitä onkaan ihminen voinut tykästyä niin väreihin, varsinkin, kun vuosia pukeuduin melkein aina mustaan, heh.

Hän kyseli myös mitä käsityökirjoja ja -lehtiä omistan. Elikkäs, hyllystäni löytyy Vintageneuleet, Kuuluisat Vintagemekot, 200 Virkattua ruutua (englanniksi), Suuri Käsityölehtiä vuoteen 2010 saakka ja nyt tilaan itse Burdaa :) Myös joitakin vintage ompelukaavoja löytyy 1930-1950 luvuilta. Ravelrystä olen ostanut muutamat Heidi Bearsin ohjeet, virkatut afrikankukka eläimet ovat vaan niin söpöjä.

Innostuin pitkästä aikaan ompelemaan, mutta saumuristani meni eräs osa rikki, joten oli se kiikutettava huoltoon *snif*. No onneksi pitsineuletakki pitää kiireisenä :)


4 kommenttia:

  1. Hyvä että paketti pääsi perille. Ja mieleistäkin sieltä löytyi. Nyt vaan uusia juttuja suunnittelemaan... Mukavaa syksyistä viikonloppua siule :-) toivoo SNY parisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, suklaaki on jo tuhottu ;) Kiitos ja hyvää alkanutta syksyä siulle. Jään innolla odottamaan seuraavaa pakettia :)

      Poista