keskiviikko 13. elokuuta 2014

Vintageneuleet

Työt ovat vieneet mennessään, enkä ole kerennyt, saatika jaksanut pahemmin käsitöitä tehdä. Toista vapaapäivää tänää viettäessäni, piipahdin paikallisessa lankakaupassa, Pyöröpuikossa. Mukaan lähtikin Regian Stripemania Color -sateenkaarilanka :) oijoi, mitäköhän siitä sitten keksisi ;)

Kaivoin myös Katia Darling -langat esiin ja aloin tekemään itselleni joogasukkia. Jospa sitä kohta pääsisi taas hot joogailemaan, se on niin kivaa.

Eniten sormia kuumottaa uusin kirjalöytöni: Vintageneuleet (M. Weston & R. Taylor, Tammi engl. Knit Vintage). Kirjasta löytyy yli 20 ihanaa neuleohjetta, pääasiassa paitoja, muutama asuste oli myös kirjaa päässyt. Muutaman suosikin jo kirjasta löysin, ja enköhän muutaman sukkaprojektin jälkeen neulokkin itselleni paidan. En malta odottaa. :)

Kirja ja ohjeet ovat siis suomeksi ja löytyy esim. Suomalaisesta kirjakaupasta, itse tilasin kirjan netin kautta. Ihmettelin huimia hintaeroja liikkeiden ja nettipuljujen välillä, joten itse ostin netistä. Tuli kuitenkin halvemmaksi postikuluineen.

Toivottavasti saisin nyt kaiken kiireen keskellä käsitöitä tehtyä, niin voisin niitäkin täällä esitellä :) Hyvää alkanutta elokuuta kaikille (vaikka jo melkein puolessavälissä olemmekin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti