sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Viivoja paperille... ProMarkerilla

Hellou. Nopeesti on taas aika vierähätny, Useempana päivänä oon meinannu tulla tekee uuden postauksen, mutta aina se on unohtunut. Syytän tästä innostustani: 4 vuoden tauon jälkeen kaivoin esiin lyijykynäni, nipun paperia ja ProMarker -tussit. Joskus jotain olen yrittänyt noilla tusseilla söhätä, en vaan ole kovin hyvä värien kanssa. Olen vaan lyijykynätöitä enimmäkseen tehnyt.

Innostus tähänkin lähti punaisesta kassista, mikä kaipaisi jotain. Voisin itse piirtää kuvan ja kirjoa sen sitten kassiin. Siitä se ajatus sitten lähti. Halusin kuvan olevan Old School -tyylinen, joten aloitin piirtämään ruusua, no siitä tulikin aikas kiva kun sen vielä tusseilla väritin. En osannut lopettaa siihen yhteen vaan innostus vei mukanaan. Tuskin tulen tätä kirjaamaan kassiini, tai olen jo eläkkeellä, ennen kuin se valmistu ;)


Jos joku koki innostuvansa Letraset ProMarker -tusseista tietoa löyty hyvin valmistajan kotisivuilta ja YouTubesta löytyy paljon videoita. Arvokkaitahan tussit toki ovat, mutta jälkikin on sen arvoista.

Aloitin jo toisenkin työn. Tosin nyt teen iselle perinteisemmän, eli lyijykynillä muotokuvan. Kuva valmistuu pikku hiljaa ja laittelen siitä jossain vaiheessa välietappi kuvia :) Rinnalla valmistuu villasukat lahjaksi, joita teen silloin kun ei tuo piirtäminen niin nappaa :)2 kommenttia: