tiistai 1. elokuuta 2017

Heidi Bears Triceratops

Välillä jotain aivan ihanaa; minua pyydettiin kummiksi! Ihana kummilapseni on jo 3 kk vanha. Kummiksi ystäväni pyysi kun tämä pieni toukka asusti vielä masussa. Alkukeväästä suoritin ennen ensihoidon perustasonharjoittelua leikkaussalissa. Edessä sijaitsevan istukan ja perätilassa hengaavan toukan takia päädyttiin suunniteltuun sektioon. Sektiopäivänä olin normaalisti leikkurissa harjoittelussa. Kun pääsin omasta salista ulos riensin sovitusti katsomaan puolituntia vanhaa kummipoikaani! Voiko ihanampaa olla! Harva kummi pääsee näkemään kummilastaan niin pienenä. Olin aivan myyty.

Miksi kerron tämän? No siksi, että kun varmistui, että poikahan sieltä pullahti maailmaan, tiesin heti mitä teen pikkuiselle: Heidi Bearsin triceratopsin! Poitsun isä on ollut pienenä kova dinosaurusfani (ja on vähän edelleen ;) ), itsekkin pienempänä fanitin dinoja, olihan ne aika siistejä otuksia. Siitä tiesin dinojen olevan aika iso osa poitsun tulevaisuutta. Ahkerasti aloin otusta virkata ja se valmistuikin perustason harjoittelun aikana. Ristiäiset pidettiin keskellä harjoitteluani, mutta junailin asiat niin, että pääsin Lapista matkustamaan ristiäisiin Etelä-Karjalaan. Pääväriksi valikoitui vihreä, pojan äidin lempivärin mukaan.


Lanka: Schachermayr catania
Koukku 3,5 mm

Joululahjaksi ajattelin tehdä toisen Heidin sauruksen :)


4 kommenttia:

 1. Voi mahoton mikä ihanuus tuo Dino<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, melkein olis tehny miel jättää kotia tuo ihanuus :D

   Poista
 2. Onnea kummille! :) Oma kummipoikani täytti juuri 10v, nyyh, mihin tämä aika katoaa... Ihana pehmodino, tuosta tulee varmasti rakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niihän se aika rientää, vastahan tuo oma kullannuppu synty ja aivan just jätkä lähtee konttaamaan.

   Poista