perjantai 10. helmikuuta 2017

DIY kukkakimput

Aika menee niin hujauksessa, ettei omat ajatukset tänne päivittämisestä pysy mukana. Opintojen kanssa menee isoin osa ajastani, eipä tuo mikään yllätys ole kun perustason opinnot alkoi alkuvuodesta ja parin viikon päästä olisi uusi harjoittelu.

Parin viikonlopun aikana olen neulomisen lisäksi askarrellut kaunistusta kotiimme. Aidot kukat olisivat niin ihania, mutta ei näin opiskelijana ole varaa ostella niin usein kukkia kuin haluaisi. Tilasin eBay:stä vaahtomuoviruusuja ja strasseja.


Öljyväreillä maalattu taulu on alunperin menehtyneen ystäväni tekele. Adoptoimme häneltä myös kuvan kanin ja perhe antoi keskeneräisen taulun meille matkaan. Pupu oli valmis, mutta tausta puuttui. Kulutin useamman tunnin pitkälle yöhön, että taulu sai taustansa. Valitsin väriksi vihreän, sillä se oli ystäväni lempiväri.


Pitkän odottelun jälkeen ruusut saapuivat ja pääsin askartelemaan. Hyödynsin häissämme käytettyjä hopeisia maljakoita ja viime viikonloppuna löysin vihreän lasimaljakon kirpputorilta. Strassit laitoin ruusun nuppuihin. Liimana käytin kuumaliimaa.

Olohuoneen pöytää koristelee vihreä kaitaliina. Kangas on 60-luvulta, alunperin isompi pöytäliina, josta muokkasin pöydälle sopivamman pätkän. Loppuosasta teen vielä jotain, jahka keksin, että mitä :)

Jospa tässä kerkeisi laitella lisää kuvia tuotoksista. Kaikkia en ole edes kuvannut. Olen parit perusvillasukat tehnyt enkä niitä ole kuvannut. Annoin toiset läksiäislahjaksi meidän eräälle opettajalle, sillä hän siirtyi toisiin tehtäviin, eikä valitettavasti enää meitä opeta mikä on harmi. Toiset tein ystävälleni :) Luentojen aikana on niin helppoa neuloa kaikkea yksinkertaista kun kerrokset syntyvät lähes itsestään.

Aurinkoista talvea kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti