sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pitsiliinamatto


Olin aikaisemmin tehnyt kaksi pienempää mattoa valkoisesta ontelokuteesta. Ne saivat nyt kaverikseen isomman, harmaan maton ontelokuteesta. Päätyivät siis samaan osoitteeseen ja saaja tuntui olevan todella tyytyväinen :)

Eipä tämäkään matto valmistunut ihan ongelmitta. Aloitin ensin toisella ohjeella, jota piti hieman muuttaa, että matosta saisi oikean kokoisen. Sitten tehtiin ja purettiin, tehtiin ja purettiin... kunnes totesin, ettei ohje toimi näin suuressa mittakaavassa ja paksulla kuteella. Löysinkin aivan upean ohjeen Creative Jewish Mom -blogista. Maton ohjeen löytää blogista englanniksi, hepreaksi ja suomeksi. Suomenkielinen ohje poikkeaa hieman englanninkielisestä, sillä se on suurempi, Tämän maton tein itse suomenkielisellä ohjeella.
Materiaali: ontelokude
Koukku: 8 mm
Menekki: aavistuksen vajaa 3 vyyhtiä (n. 3 kg)
Ohje: Creative Jewish Mom -blogi. Ohje saatavilla suomeksi ja englanniksi


Toinenkin suurempi projekti alkaa valmistua, jota odotankin innoissani. Kesä kun on ollut aika kylmä niin taitaa valmistuttuaan tulla tarpeeseen :D On eräs toinenkin asia mitä odotan innolla: pääsin opiskelemaan ammattikorkeakouluun ensihoidon koulutusohjelmaan ja opinnot alkavat elokuun lopulla!! Voi vitsi, että voi olla pieni ihminen onnellinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti