tiistai 30. kesäkuuta 2015

Yoshi's Woolly World

Nyt täytyy tunnustaa, että on käsitöiden tekeminen jäänyt vähälle. Nimittäin Nintendo Wii U:lle julkaistiin aivan ihana peli: Yoshi's Woolly World (Blogiteksti ei ole maksettu, tai mitenkään muuten sponssattu).

Kuva: Dualshockers.com

Olen pienestä saakka ollut jollain tavalla kiinnostunut peleistä. En aina itse tykätä pelata, mutta seuraan mielläni. Nintendo 8 bit on ehdoton suosikkini pelikoneista. Sitähän tuli skidinä hakattua niin pirusti veljen kanssa. Suosikkipeleihin on kuulunut Mariot. Etenkin Super Nintendolla (16 bit) julkaistu Super Mario World, jossa seikkailee ihana Yoshi. Yoshi on ollut aina lempparipelihahmoni. Varmaankin tuli siitä kun on olevinaan joku dinosaurus ja nehän miuta skidinä kiehtoi, ja toki kiehtoo vieläkin :) Isäntäni on kova pelailemaan ja suuri Nintendo -fani ja armaani miulle kertoikin, kun pelistä ekat tiedot julkaistiin, että tämmöinen ihanuus tulee ulos.

Kuva: fantendo.wikia.com

Pelihän on ihan perus tasoloikkaa, voi pelata yksin tai kaksin. Ihanaiset Yoshit asustavat langasta tehdyssä maailmassa ja ovat itsekkin lankaa. Koko peli on yhtä lankaa!! Voi jestas! Ideahan peliin lähti siitä, kun eräs Nintendolla työskentelevä nainen oli itse virkannut Yoshin ja yhtiö kiinnostui siitä niin kovin, että halusi tehdä tästä pelin.

Kuva: Nintendoeverything.com


Pelin lisäksi tehtiin langasta (akryylistä) 3 eri väristä Yoshi Amiiboa, jotka voi ostaa erikseen. Peli ei itsessään vaadi Amiiboja. Pakkohan ne kaikki oli saada ja samalla toimivat myös isännän syntymäpäivälahjana :)

Kuva: YouTube
No jospa sitä välillä keskittyisi oikeisiin lankoihin, eikä vaan noihin virtuaalisiin ;)


4 kommenttia:

 1. Mukavan paljon näkyy olevan meitä pelaavia käsityöharrastajia. :) Itselläkin tuo syö nyt ajan pois neulomisesta. Vaikka voisihan sitä jossain välissä virkata parit Yoshinmunat pehmolelujen kavereiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään :) voi vitsi niistä tulee varmasti vallan suloiset ;) Jossain vaiheessa itse pitäisi virkata Yoshi, tuo muna oli hyvä idea :)

   Poista
 2. Oi ihanaihanaihana!! Pakko hankkia Wii U! :D Suurena lanka -ja Mario fanina tuo peli kyllä lämmittää sydäntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :D tuohon peliin vaan jää aika pahasti koukkuun :D

   Poista