torstai 13. marraskuuta 2014

Joulu tekee tuloaan

Vielä on onneksi aikaa jouluun, vaikka se kovaa vauhtia tekee tuloaan. En ole ikinä ollut mikään innokas jouluihminen. Tykkään joulusta juhlana, mutten ala sitä hehkuttamaan kesän loputtua, saatika koristelemaan taloa. Pipareita mielelläni kyllä teen jo marras-joulukuun vaihteessa. Joten uusimman SNY -paketissa tulleet possu-muotit pääsevä piakkoin käyttöön :)

Paketissa oli taas kaikkea ihanaa. Ihastuin saamiini lankoihin ja ihanaan Pipari -sukkaohjeisiin, kait ne olisi sitten tehtävä :) Joulupallot pääsevät johonkin näyttävälle paikalle, ovat niin kauniit, keksisinpä vain että mihin, heh. Retro pieni peltirasia minttu sisältöineen oli soma lisä. Iso kiitos ihanasta paketista SNY :)Tää oli nyt tämmöinen pikapostaus. Olen tässä neulonut kaverilleni pipoa, joka ilman ohjetta osoittautui hieman haastavaksi, on purettu ja tehty uudestaan. Mutta nyt näyttää lupaavalle, joten toivottavasti voin pian esitellä uusinta tuotostani :) Huomenna nokka kohti Tamperetta ja lauantaina sitten messuilemaan ;)


5 kommenttia:

 1. Todella hieno paketti. Lehdessä on vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juu niin oli, ihastuin niihin pipari-sukkiin ^_^

   Poista
 2. Mitä pidit suklaasta ja ootko testaillu jo lehden ohjeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi! Jotenkin mennyt ihan ohi tämä kommentti. Suklaa oli loistavaa. Toki aluksi epäilin sitä, mutta siitä tulikin yksi miun suosikkisuklaista :) Lehden ohjeet oottavat vielä testailua :)

   Poista