tiistai 5. elokuuta 2014

Virkatut korit + ohjeet

Kiirettä pitänyt niin en ole hirveästi kerennyt päivitellä blogia, saati sitten tehdä käsitöitä. Töihin paluu lähestyy. Olin 2 kk sairaslomalla polvileikkauksen takia. Kävin jo yhden päivän viime viikola tekemässä ja muksaa oli. En malta odottaa, et tää kotona kökkiminen loppuu :) Viikonloppuna käytiin kaveriporukan kanssa Power Parkissa, kivaa oli. Paluu matkalla piipahdettiin sitten Tuurin kyläkaupassa, ei jestas minkä kokonen pulju. Huh. Muutama rytky sieltä sitten mukaan tarttui. Kivoja kankaitakin oli myynnissä, mutta hillitsin itseni. Lankaosasto oli sinänsä pettymys, sillä odotin siellä olevan myynnissä muutakin kuin Novitan lankoja.

Kaiken tän hässäkän keskellä sain virkattua muutaman korin ontelokuteesta. Kuteet ostettiin sairaslomaani varten, että olisi sitten jotai tekemistä. Tosin muistin kuteet vasta saikun viimeisellä viikolla :D
Korit kävimme ystäväni, Lankahelvetin Hennan, kanssa kuvaamassa Saimaan kanavan rannassa. Pyöreään koriin ohje löytyy Novitan sivuilta. Suorakaiteiseen koriin en löytänyt mieleistäni ohjetta, joten sovelsin. Käytin apunani pyöreän korin ohjetta. Sutaisin nopeasti kaavion miten pohjan aloitin.

Pohjasta voi tehdä haluamansa kokoisen, itse tein aika reilun. Reunat tein samaan tapaan kuin pyöreässä korissa, yhdellä kierroksella vain kavensin joka kulmasta. Ei lörpötä niin pahasti. Kudetta jäi vielä sen verran, että saan toisen pitkula korin tehtyä, jee :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti